Тандем музикантів з Калуша: Kalush і Naimes спільно видали трек "Аромат волосся"

Тандем музикантів з Калуша: Kalush і Naimes спільно видали трек "Аромат волосся"

Kalush і Naimes спільно видали трек "Аромат волосся" є частиною циклу KALUSHcollab, який вже налічує 17 треків, створених у співпраці з різними виконавцями. Ця пісня поєднує у собі неповторний стиль Kalush та свіжі ідеї Naimes.

Фото: Пресслужба Kalush і Naimes

"Радий презентувати вам нашу з Kalush спільну пісню під назвою Аромат волосся. Я думаю дуже багато людей, якщо не кожен знайде себе в цій пісні. Як ми почали співпрацю з Kalush,  я скинув Олегу Псюку демку треку, йому дуже сподобалось. Там було ще багато різних пісень, але він виділив саме цю і запропонував зробити її разом. Я звісно погодився, тому що Kalush — це легендарна група. До того ж я сам з Калуша, як і Олег Псюк, ми двоє з одного міста. До речі, дуже раджу звернути увагу як звучить другий куплет саме з Олегом Псюком, він зробив пісню набагато різнобарвнішою", — розповів Naimes в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні Kalush у колаборації з Agape видав сингл "Хтось знов".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.