Нова глава історії: INGRET видала сингл "Неймовірно тонка"

Нова глава історії: INGRET видала сингл "Неймовірно тонка"

INGRET випустила новий сингл під назвою "Неймовірно тонка", в якому поділилася своєю особистою історією та переживаннями під час війни. Артистка в ефірі Радіо Промінь зазначила, що ця пісня стала для неї ментальним завершенням стосунків, які тривали до широкомасштабної війни, та відкриттям нової глави її життя. 

"Ця композиція написана в перший місяць повномасштабного вторгнення, коли всі ми переживали початок страшної війни. Почуття теж не спали і жили своє окреме життя з окремою нервовою системою", — розповіла INGRET в ефірі Радіо Промінь.

Фото:  Пресслужба INGRET

"Маю можливість поділитися з вами своєю історією життя через пісню "Неймовірно тонка" і ця композиція написана в перший місяць повномасштабного вторгнення, під час того, коли всі ми переживали початок страшної війни, почуття теж не спали і вони жили своє ніби окреме життя з окремою нервовою системою. Цією піснею я ментально закінчила стосунки, які тривали до війни і, поставивши чесно крапку і на цей раз не олівцем, я відкрила нову главу своєї історії, де почалися нові пісні, які ви почуєте у наступних релізах та альбомі, який вийде уже восени. Та навіть скажу більше: готую для вас не один альбом, а декілька, і ці пісні ви зможете послухати на моїх наступних концертах. Трохи розкажу про створення: усі пісні зазвичай я пишу під фортепіано і ця пісня не стала винятком. Коли я повернулася жити з Берліна знову до Києва, я одразу показала цю пісню своєму саундпродюсеру Дмитру Циганенку та ми, сидячи вдома, створили прекрасне музичне наповнення. Ось так, через музику, пишуться історії, завдяки яким можна зцілювати не тільки себе, але й близьких по духу людей, та будучи відвертою з вами і з собою я стільки разів помирала в цих стосунках, що зараз взагалі вивчаю, що таке по-справжньому жити живе життям. І кожному з вас я бажаю відчувати та довіряти своєму серцю, йти за чесністю та через любов", — розповіла INGRET в ефірі Радіо Промінь.

У суботу, 20 липня, о 14:00, INGRET стане гостею прямого ефіру шоу "Вікенд нової музики" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому INGRET видала сингл “Щось загорілось”.

Також читайте інтервʼю INGRET: "Хочеться створювати музику, щоб відчувати себе щасливою".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.