Засновано на реальних подіях: Гурт Kozak System представив пісню і кліп "Прощавай, Голубко"

Засновано на реальних подіях: Гурт Kozak System представив пісню і кліп "Прощавай, Голубко"

​​​​Гурт Kozak System випустив нову пісню "Прощавай, Голубко", ідея якої належить трубачеві Сергієві Соловію. Текст пісні заснований на реальній переписці між воїном штурмової бригади та його коханою, яка чекала його вдома. Хлопець загинув, але ключові фрази з їхньої переписки лягли в основу лірики.

"Головний герой вже звертається в пісні до своєї коханої, фактично з небес, з вирію, що все буде добре, і, зрештою, ми переможемо, і він побачить звільнений Донецьк, де, власне, вона і народилася", — зазначив вокаліст гурту Іван Леньо в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото:  Пресслужба Kozak System

"Ідея написання тексту і мелодії пісні "Прощавай, голубко" належать нашому трубачеві Сергієві Соловію. Саме йому в руки на приватних засадах потрапила переписка між воїном однієї зі штурмових бригад і своєю коханою, яка чекала його вдома. Хлопець загинув, але саме ключові фрази, які є в тексті пісні і були в тій переписці. І виникла ідея написати пісню про те, що сьогодні велика кількість хлопців весь час на зв'язку зі своїми коханими та інколи така переписка може обірватись трагічно. Головний герой вже звертається в пісні до своєї коханої, фактично з небес, з вирію, що все буде добре, і, зрештою, ми переможемо, і він побачить звільнений Донецьк, де, власне, вона і народилася. Ця ідея нам дуже сподобалася, було написане аранжування завдяки нашому звукорежисеру Андрію Тимощику. Тому ця пісня, як і попередні пісні "Люди-титани" чи "Українське сонце" має отримати відгук в серцях українців", — розповів вокаліст гурту Kozak System Іван Леньо в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у лютому гурт Kozak System видав пісню "Люди-Титани".

Також читайте інтервʼю KOZAK SYSTEM: "Сьогодні культура має ділитися з військовими теплом, любов'ю і щирістю".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.