Пісня збирає донати для ЗСУ: Гурт Дно, Медовий Полин і Муха Мухич випустили трек "Регі Дрон"

Пісня збирає донати для ЗСУ: Гурт Дно, Медовий Полин і Муха Мухич випустили трек "Регі Дрон"

Гурти Дно, Медовий Полин і Муха Мухич випустили новий трек "Регі Дрон", метою якого є збір донатів для ЗСУ. 

Пісня була створена з метою зібрати 2 мільйони гривень на виготовлення наземних дронів для розмінування та евакуації поранених. Акордеоністка гурту Оленка та майстер диво-дивану Аркадій вже здійснюють подорож з Хмельницького до Вінниці, популяризуючи ініціативу.

"Пісню я написав спеціально для благодійного заїзду на дивані на колесах від Заліщиків до Києва", — розповів вокаліст гурту Медовий Полин Костянтин Дунець в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка гурту Медовий Полин

"Наш крайній реліз — це пісня "Регі Дрон", записана спільно з гуртом Дно та Мухою Мухичем. До чого ця пісня і чому саме з ними зробили фіт? Пісню я написав спеціально для благодійного заїзду на дивані на колесах від Заліщиків до Києва — саме про це йдеться в пісні. А чому саме з цими хлопцями? Ми ж граємо народний панк! Насправді мав бажання зробити це вже давно, лиш бракувало потрібної пісні. Додам, що саме зараз наша акордеоністка — моя дружина Оленка та друг Аркадій зі Слов'янська, який змайстрував цей диво-диван на колесах, вже на ділянці Хмельницький-Вінниця. Наша ціль висока: зібрати 2 мільйони гривень, щоб виготовити наземні дрони для розмінування та евакуації поранених. Тому всім, кому цікаво, шукайте їх в соцмережах за хештегом #дивантур та долучайтеся до збору", — розповів вокаліст гурту Медовий Полин Костянтин Дунець в ефірі шоу  "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.