Рухаємося, як роботи: Аппекс випустив сингл "Люмінісцент"

Рухаємося, як роботи: Аппекс випустив сингл "Люмінісцент"

Аппекс випустив сингл "Люмінісцент", що увійде до нового альбому "Синтетика", реліз якого незабаром відбудеться на стрімінгах.

У пісні "Люмінісцент" Аппекс порушує тему одноманітності життя та повторюваних дій, яку порівнює з роботичними рухами під стробоскопічним мерехтінням на шкільних дискотеках. 

"Під таку музику можна рухати тілом або напружувати уяву — я зву це танці для аутистів. Рухаємося, як роботи", — сказав Аппекс Віталій Руппельт в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Аппекс

"Я пропоную вам послухати мою нову пісню "Люмінісцент" з альбому "Синтетика", що вийшов на флешках і от вже скоро, нарешті, буде оприлюднений в мережі. Ще колись давно, на шкільних дискотеках, під стробоскопічним мерехтінням ми помітили, що рухи людей сприймаються рвано, роботично — рухаємось, як роботи. У цій пісні я порушую тему одноманітності життя, повторюваних дій. Але саме за повторюваність ми любимо музику та архітектуру — природа людини суперечлива та взаємовиключна, ми втікаємо від свободи у лапи системи, а потім, навпаки, рухаємось, як роботи. Попри те, що пісня гаусова із прямою бочкою, вона не буде слухатись, скоріше за все, легко саме через екзистенційні питання сенсу буття, одноманітності та безвиході. Під таку музику можна рухати тілом або напружувати уяву — я зву це танці для аутистів. Рухаємося, як роботи. Підтримуйте, поширюйте та примножуйте українську культуру, адже це також наша зброя у цій віковічній війні", — розповів Аппекс Віталій Руппельт в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.