Внутрішні трансформації та сила прийняття: Я Тоня презентувала сингл "Ким я стану"

Внутрішні трансформації та сила прийняття: Я Тоня презентувала сингл "Ким я стану"

Співачка Я Тоня презентувала нову пісню "Ким я стану", що розповідає про її особисті трансформації та адаптацію до складнощів життя.

Пісня "Ким я стану" описує внутрішній діалог співачки з собою в період особистісних змін. "Це про сильний страх невідомості майбутнього і ступор у питанні, чи зможу я бути достатньо гнучкою, аби адаптуватися до всіх складнощів, які впливали та продовжують впливати на побудову моєї особистості", — поділилася Я Тоня в ефірі Радіо Промінь.

Цей трек був створений разом із музикантом та саундпродюсером Захаром Бо, а лірик відео, зрежисоване самою співачкою, вже доступне на її YouTube-каналі Я Тоня. Зараз артистка працює над зйомками ще одного відео до цієї пісні та закликає слухачів ділитися своїми історіями трансформацій.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба співачки Я Тоня

"Пісня "Ким я стану" це внутрішній діалог із собою в період трансформації мене, як особистості. Вона написана нещодавно, але усі переживання та історія взята з минулого. Це про сильний страх невідомості майбутнього і ступор в питанні, чи зможу я бути достатньо гнучкою, аби адаптуватися до всіх складнощів, які впливали та продовжують впливати на побудову моєї особистості. Війна пробудила сильну цінність життя, також вдячність людям, які можуть мене захистити. Втрата рідної людини поставила пріоритетність сім'ї та проведення з рідними більше часу на перше місце. Найважливіше — це плекати своє ремесло і постійно нагадувати собі знайомитись та приймати щодня себе такою, яка я є, робити задумане, зважуватись на складні кроки, не боятись провалу, бо все це робить мене тою, ким я стану. В цій пісні я спілкуюся з собою минулою через музику. Хтось веде щоденник, хтось залишає посилання для себе майбутнього, а я залишаю свої пісні. Над цією роботою я працювала з талановитим музикантом та саундпродюсером Захаром Бо. Також я самостійно зрежисувала лірик відео, яке ви можете переглянути на моєму YouTube каналі "Я Тоня". Я зараз в процесі зйомки ще одного відео під цю пісню, в якому я хочу, щоб слухачі поділилися своїми історіями, які перевернули їхнє життя, через які сталася їхня трансформація особистості. Тому я прошу слухачів Радіо Промінь ділитися своїми історіями, писати мені в особисті повідомлення — я це все читаю, і якщо ви захочете, то поділюся цією історією у ще одному відео", — розповіла Я Тоня в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Я Тоня видала новий трек "Коли ти поряд".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.