Заклик до самопізнання: BIEHU представила сингл "Яка є я?"

Заклик до самопізнання: BIEHU представила сингл "Яка є я?"

BIEHU презентувала нову пісню "Яка є я?", що закликає слухачів до самопізнання та прийняття власної унікальності.

"Пісня "Яка є я?" дуже глибока та щира, адже народилась вона з власного досвіду. Вона пробуджує всередині ті самі важливі питання, які приходять до кожного з нас, коли ми наодинці з власним я", — розповіла BIEHU в ефірі Радіо Промінь.

Цей трек спонукає слухачів відкривати в собі нові фарби, відчуття, переживати новий досвід, виходити за рамки та дозволяти собі бути різними.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба BIEHU

"Пісня "Яка є я?" дуже глибока та щира, адже народилась вона з власного досвіду. Вона пробуджує всередині ті самі важливі питання, які приходять до кожного з нас, коли ми наодинці з власним я. Відкривати в собі нові фарби, відчуття, переживати новий досвід, виходити за рамки та дозволяти собі бути різною, якою тільки захочеться, і не боятись втратити себе в різні періоди свого життя. Насправді це і є сенсом моєї творчості. Світ рухається з великою швидкістю, і ми час від часу в ньому втрачаємо контакти з собою. Те, що було цінним вчора, сьогодні не має сенсу і те, що має сенс сьогодні завтра втратить свою актуальність. Пісня "Яка є я?" спонукає до сміливості відкриватись собі попри власні страхи, нав'язані думки оточуючих", — розповіла BIEHU в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.