Як круто було у минулому: Гурт Pur:Pur видав англомовний сингл "Not in the Mood"

Як круто було у минулому: Гурт Pur:Pur видав англомовний сингл "Not in the Mood"

Гурт Pur:Pur випустив нову пісню "Not in the Mood", яка передає атмосферу прогулянок містом з важкими думками. Пісня розповідає про стосунки, які вже не можна відновити та стан спустошення. Трек було записано та спродюсовано на домашній студії гурту в стилі Lo-Fi. Музичне відео, що створене аніматором Сергієм Бубликом у Харкові, вже подано на престижні європейські фестивалі анімаційних фільмів.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба гурту Pur:Pur

"Під пісню "Not in the Mood" дуже круто прогулюватись містом з важкими думками. Написана дуже швидко і легко, вона розповідає про стосунки, які вже не полагодити, про відчуття повного спустошення. Це пісня-нагадування, що цей стан не вічний і, на жаль, не завжди можна врятувати те, що вже розбилось через відсутність порозуміння, що можна просто піти гуляти містом під улюблену музику, а потім сидіти разом у тиші і згадувати, як круто було у минулому. Ця пісня про те, як важливо вміти розмовляти один з одним і цінувати маленькі дрібнички, щоб не допустити взаємного віддалення і зберегти яскравість один між одним. Все за традицією записано і спродюсовано у нашій домашній студії. Цього разу ми вирішили створити Lo-Fi звук, використовуючи звуки зламаного касетного програвача та примітивні техніки запису та міксування. Окремо я б хотіла звернути увагу слухачів на музичне відео для цієї пісні, над яким працював талановитий 2D та 3D аніматор Сергій Бублик у Харкові. Я випадково побачила його анімації в Інстаграмі, закохалася в його візуальний стиль і одразу написала, бо я фанат 2D та покадрової анімації. На створення відео пішов рік, десь півтори пачки картону, 174 аркуші паперу А4. Все було намальовано і зроблено вручну між обстрілами і постійними відключеннями світла в місті-герої Харків. Також ми подали цю роботу на декілька престижних європейських фестивалів анімаційних фільмів і зараз очікуємо відповідь від них. Ну і звісно ми вже працюємо над новими піснями, зараз в роботі в нас дуже романтична композиція про перший поцілунок, але про це потім", — розповіла вокалістка гурту Pur:Pur Ната Сміріна в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У грудні гурт Pur:Pur випустив трек "Триматися".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.