Здавалося, що все втрачено: UNAKK представив новинку "Пізно"

Здавалося, що все втрачено: UNAKK представив новинку "Пізно"

UNAKK презентував новий трек "Пізно", який поєднує меланхолійні мотиви та надихаюче послання. Пісня розповідає про рефлексію та момент, коли здається, що всі шанси втрачені, але головний меседж — ніколи не пізно змінювати своє життя.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба UNAKK

""Пізно" — похмурий, але спокійний трек, що змушує лягти і подумати про те, куди рухається ваше життя. "Пізно" — це про рефлексію, про момент, коли здається, що всі шанси втрачені і час промайнув. Головний меседж пісні простий і глибокий водночас: якщо ви вважаєте, що вже надто пізно щось змінювати, то пізно — це ніколи. Концепція пісні — це розповідь героя, який живе звичайне життя, особливо ні над чим не замислюючись. Проте, як часто буває, трапляється якийсь тригерний момент, що змушує людину переосмислити, що вона робить та яке її місце у цьому світі. Як наслідок — ліричний герой усвідомлює ситуацію, в якій він опинився і приймає її. Враховуючи обставини, в яких ми з вами живемо, одного усвідомлення мало — потрібна дія. Пісня про це прямо не говорить, що треба робити і чи треба взагалі, вона просто викликає бажання щось змінити на краще. Поєднання таких от меланхолійних мотивів з надихаючим посланням — це, на мою думку, ключові особливості пісні, що створюють унікальну атмосферу і підштовхують до роздумів та дій. "Пізно" — це, я б сказав, подорож, яка нагадує, що ніколи не буває надто пізно для змін і нового початку. На кінець червня, початок липня в мене також запланований вихід нової пісні з назвою "Сам по собі". Щоб ви розуміли, це класичний похмурий хіп-хоп з домішками українського народного вокалу. На диво вийшло дуже цікаве і вдале поєднання, тому чекаю, щоб поділитися треком з вами", — розповів UNAKK в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У квітні UNAKK презентував сингл "Все чудово".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.