Перша несумна пісня про розставання: АЗІЗА та Гліб Співає випустили спільний трек "Раз"

Перша несумна пісня про розставання: АЗІЗА та Гліб Співає випустили спільний трек "Раз"

Співачка АЗІЗА та Гліб Співає спільно представили нову пісню "Раз", яка розповідає про стосунки, що завершилися без конфліктів і образ. Трек було записано у Києві на студії, де музиканти змогли поєднати свої стилі та втілити безліч ідей.

"Це мій перший спільний трек з кимось, і все пройшло навіть краще, ніж я собі уявляла," — розповіла АЗІЗА в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Гліб Співає додав, що для нього ця пісня стала першою про розставання, яка не сумна, а співпраця з АЗІЗОЮ принесла новий, свіжий звук.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба АЗІЗА & Гліб Співає

"Ми написали пісню "Раз" про стосунки, які втратили свої сили без злості, без образ. Але, як і трапляється в реальному житті і буває, коли час кожному знайти свій шлях, окремий один від одного. Я думаю, що такі стосунки можуть трапитись не тільки між парою, а й в стосунках з друзями, коли кожен біжить по різних сторонах. Дуже рада, до речі, ділити цю пісню разом з Глібом, бо для мене дуже важливо, щоб моє місто Херсон було чути силою наших голосів, щоб місто поповнювалося своїми піснями та своїми артистами. Тому сьогодні тут разом ми співаємо для вас. Ми записувались у Києві на студії, це була дуже крута та жива атмосфера, дуже багато ідей було втілено, а найголовніше, що в нас вдалося поєднати стиль музики мій та Гліба. Це, до речі, мій перший спільний трек з кимось, дуже цікавий експеримент і все прийшло навіть краще, ніж я собі уявляла, бо всі музиканти та люди, які працюють поруч зі мною, завжди супер відкриті, щирі та талановиті", — розповіла АЗІЗА в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

"Мені здається, що "Раз" — це перша пісня взагалі про розставання, яка не сумна. Часто буває таке, що стосунки просто вичерпують себе і єдине правильне рішення — це просто їх завершити без конфліктів, сварок і образ. Мені дуже подобається, коли робота над треком проходить легко і швидко, особливо якщо це стосується фіта. Ми познайомились з Лізою в Інстаграмі, вона написала мені, тоді пам'ятаю, щось типу "О, ти теж з Херсона, мені про тебе казали, давай зробимо щось разом". І я насправді до цього ще був знайомий з творчістю Лізи, тому я прям дуже зрадів, отримавши це повідомлення і вже буквально наступного дня ми зустрілись на каву обговорювати всі деталі і слухати демки, накидувати якісь ідеї. Мотив цієї пісні, приспів і мелодію написала Ліза, а я просто дописав до цього всього свій куплет і вніс певне своє якесь бачення на звичайний трек. І, як на мене, він вийшов дуже свіжим, легким і зрозумілим для всіх. А це те, на що я орієнтуюсь в першу чергу при створенні своїх пісень. І, до речі, з цією спільною роботою у нас тепер пов'язана така кумедна історія: коли ми зробили анонс пісні, ми виклали спільні фото і люди чомусь в коментарях почали нас вітати і писати, яка ми гарна пара. Насправді ми не пара, але під час роботи над піснею точно стали друзями", — розповів Гліб Співає в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У квітні Гліб Співає випустив новий сингл "Квітень".

У березні АЗІЗА представила сингл "Божевільна".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.