Гарячий флірт: Вокаліст Quest Pistols оголосив про запуск свого сольного проєкту

Гарячий флірт: Вокаліст Quest Pistols оголосив про запуск свого сольного проєкту

Вокаліст гурту Quest Pistols Антон Савлепов оголосив про запуск свого сольного музичного проєкту Savlepov і представив перший трек "Розстебни". "Ця подія має для мене дуже особливе значення, оскільки я почав роботу над цим проєктом ще у 2021 році", — поділився Савлепов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Пісня "Розстебни" натхненна клубною поп-музикою та R&B нульових, передає гарячий флірт і відсилає слухачів до сміливих фантазій.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Антона Савлепова

"Хочу поділитися з вами особливою новиною в моєму творчому житті: я презентую свій сольний музичний проєкт Savlepov і перший трек, перший реліз — це пісня "Розстебни". Ця подія має для мене дуже особливе значення, тому що я починав роботу над сольним музичним проєктом ще у 2021 році, але через повномасштабне вторгнення свої творчі амбіції я відклав на задній план і мені знадобилося дуже багато часу, щоб усвідомити, що немає кращого моменту, щоб робити свою справу, ніж тут і зараз. Тому сьогодні я вирішив, що для мене прийшов час нарешті поділитися з вами своїм новим музичним образом. "Розстебни" — ця пісня стилістично, по настрою та стану відсилає нас до клубного поп-R&B нульових: Justin Timberlake, Pharrell William — ті артисти, якими я надихався, коли створював цю музику. За сенсами ця пісня — це гарячий, нахабний флірт двох людей, які танцюють всередині, коли дивляться один на одного. Не знаю, мені здається, що музика завжди відсилає нас до своїх найсміливіших фантазій, коли ми чуємо її, коли ми хочемо просто опинитися в новій для себе реальності. Я пам'ятаю, як в дитинстві заплющував очі, включав плеєр та уявляв своє паралельне життя, яке було насичене світлом, танцями, фантазіями. Також у 2021 році я відзняв три відеокліпи, які ви незабаром побачите", — розповів Антон Савлепов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У лютому ​​Quest Pistols видали пісню "Божевільна".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.