Серце нагадає про всіх: YAKTAK & Golubenko спільно видали трек "Про тебе мені"

Серце нагадає про всіх: YAKTAK & Golubenko спільно видали трек "Про тебе мені"

Golubenko та YAKTAK випустили нову пісню "Про тебе мені", яка народилася з гітарного лупу в один із теплих весняних днів. Трек розповідає про швидкоплинність життя та людей, які залишають слід у наших серцях.

"Це дуже тепла, лампова пісня з літнім настроєм", — зазначив Golubenko в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Golubenko & YAKTAK

"Сьогодні розкажу вам про свій новий з YAKTAK реліз під назвою "Про тебе мені". В один з теплих весняних днів під гітарний луп я написав приспів цієї пісні. Це відбулося дуже швидко, за кілька хвилин, і уже з того часу я зрозумів, що це дуже тепла, лампова пісня з літнім настроєм. І вирішив, що потрібно покликати когось на пісню. З YAKTAK у нас є такий досвід, тому я закинув йому, йому сподобалось і ми написали трек про те, що в житті все дуже швидко змінюється. Ми живемо в час, коли люди приходять, люди йдуть і якби не було, серце пам'ятає усіх і нагадає тобі про кожну людину, яка була в твоєму житті", — розповів Golubenko в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У травні Golubenko та Agape представили нову пісню "Де була ти?".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.