Ностальгічний літній поп-рок: teenSad представив сингл "Нічні квартали"

Ностальгічний літній поп-рок: teenSad представив сингл "Нічні квартали"

teenSad випустив новий трек "Нічні квартали", який переносить слухачів у часи шкільних закоханостей та незабутніх вечорів. Пісня сповнена щирих емоцій та спогадів про першу любов.

"Цей трек — це ностальгічний літній драйвовий поп-рок, і я вважаю, що зараз в Україні ті часи, коли людям необхідне це тепло, любов, яку можна знайти в цій пісні", — поділився teenSad в ефірі Радіо Промінь.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба teenSad

"Я сам не так давно був школярем і пам'ятаю цей крутий травневий час, коли закінчується шкільний рік. Зараз я вже студент і через онлайн навчання в нас немає змоги збиратися на такі заходи. Але пісня "Нічні квартали" допомагає мені ностальгувати і згадувати класні вечори, особливо пам'ятається перша любов, яка була старша на три класи, про що я і згадав у пісні. Цей трек — це ностальгічний літній драйвовий поп-рок і я вважаю, що зараз в Україні ті часи, коли людям необхідне це тепло, любов, яку можна знайти в цій пісні. Трек насправді дуже відвертий, щирий, тому що обставини, про які я співаю, відбувались в моєму житті насправді. Коли я був у восьмому класі, мені дуже подобалася одна дівчина, вона була кращою дівчиною в нашій школі. Зібравши всі свої сили в кулак, я написав їй, ми погуляли і наступного дня вона вже була з іншим, а мене лагідно послали. Ця історія подарувала мені цю чудову пісню, в якій, я думаю, ви знайдете себе", — розповів teenSad в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні teeNsad представив свій новий мініальбом "Rock Me Baby".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.