Не втрачати віру в себе: oneWITCH презентувала сингл "Тримай"

Не втрачати віру в себе: oneWITCH презентувала сингл "Тримай"

Вокалістка гурту OY Sound System Вікторія Родько випустила сингл "Тримай" свого сольного проєкту oneWITCH. Трек, що вийшов після дебютного "Спи", розповідає про міжпросторовий зв'язок зі своїм "я" і є сповіддю людини, яка долає труднощі та знаходить віру в себе.

"Трек досить драматичний, спонукаючий до дії, відчуваю, що кожен зможе знайти в ньому себе і надихнутися", — каже oneWITCH".

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба oneWITCH 

"У вересні 2023-го року відбулася прем'єра мого сольного проєкту з першим синглом "Спи", згодом випустили і кліп на цей трек. І ось зараз вийшов другий сингл, який називається "Тримай". Цей трек дуже важливий для мене і відображає мій шлях, як артистки. Це трек про трансформацію людини і міжпросторовий зв'язок зі своїм "я". Це пісня-сповідь людини, яка проходить важкі етапи свого життя, не втрачаючи віру в себе. Трек досить драматичний, спонукаючий до дії, відчуваю, що кожен зможе знайти в ньому себе і надихнутися. Повірити в себе вкотре і йти до своєї мрії, незважаючи ні на що. Також згодом чекайте на кліп, режисером до якого став Віталій Гомзов і якраз в самому кліпі ви зможете візуалізувати весь шлях і емоцію. До кінця літа вас чекають нові релізи, мініальбом, який також спонукає до дії і описує етапи шляху", — розповіла oneWITCH Вікторія Родько в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у березні Вікторія Родько презентувала кліп на дебютний сингл сольного проєкту oneWITCH.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.