Гра в дуальність: гурт Гапочка випустив максі-сингл "Танцювати/Спати"

Гра в дуальність: гурт Гапочка випустив максі-сингл "Танцювати/Спати"

Гурт Гапочка презентував максі-сингл "Танцювати/Спати", який складається з двох пісень, об'єднаних спільною мелодією, але різними за аранжуванням, текстом та настроєм. Ідея синглу зародилася ще в 2021 році, надихнувшись романом Муракамі "Танцюй, танцюй, танцюй", і остаточно сформувалася лише тому рік.

"Гра в дуальність, тобто інь-янь, рух-зупинка, жіноче-чоловіче, світло-темрява, танцювати-спати, ну і, звісно, вдих-видих, що по суті і є головним меседжем максі-синглу", —  розповіла Катя Гапочка.
 

0:00 0:00
10
1x

Фото:   Пресслужба гурту Гапочка

"Максі-сингл "Танцювати/Спати" по факту — це дві пісні, які мають спільну мелодію, але різняться своїм наповненням, тобто аранжуванням, текстом та настроєм. Зародок ідеї виник ще в далекому тепер 2021 році, коли у розмові з моєю подругою Мар'яною Роговською ми згадали книжку Муракамі "Танцюй, танцюй, танцюй". Наскільки я пам'ятаю, герой цього роману намагався пізнати себе через танець. Рік тому ідея максі-синглу остаточно сформувалась в моїй голові і набрала ще інших змістів. Мелодія — це, по суті, єдине, що поєднує ці треки. Все інше — це гра в дуальність, тобто інь-янь, рух-зупинка, жіноче-чоловіче, світло-темрява, танцювати-спати, ну і, звісно, вдих-видих, що по суті і є головним меседжем максі-синглу. Не хочу розжовувати все до кінця, хочу згадати фразу одного з героїв роману Ремарка, який припустив, що, можливо, щастя — це танець на кінчику голки. Перефразувавши, скажу так: жити і кохати — це як танець на кінчику голки. Що стосується нових релізів, то ми готуємо приблизно за місяць плюс-мінус вихід ще одного синглу, який називається "Вечорами тихими". А взагалі працюємо зараз над новим матеріалом", — розповіла вокалістка гурту Гапочка Катя Гапочка в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.