Між минулим і майбутнім: Юля Юріна випустила альбом "Дім брехливих дзеркал"

Між минулим і майбутнім: Юля Юріна випустила альбом "Дім брехливих дзеркал"

Юля Юріна випустила новий альбом "Дім брехливих дзеркал", який став її рефлексією про сучасність, минуле і майбутнє. Новий реліз створювався у співпраці із саундпродюсером Сиром та гітаристом гурту Latexfauna.

Концертна презентація альбому "Дім брехливих дзеркал" відбудеться 18 травня у Києві на День народження співачки.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"Робота над альбомом "Дім брехливих дзеркал" розпочалася ще півроку тому із саундпродюсером під ім'ям Сир. Це був зовсім новий формат створення музики та мелодії, і знову новий жанр. Я ще з дитинства, з часів емо мріяла зробити рок-альбом. Ми зібралися вдома у Сира, де в подальшому і записували всі партії. Сир запрошував гітариста з гурту Latexfauna, щоб прописати потрібні інструментали гітарні, я приїжджала, накидувала ідеї, ми записували вокал, бо вдома у Сира повністю обладнана музична студія. Ми багато розмовляли, ділилися ідеями, щоб зрозуміти одне одного і приступили до роботи. Я пишаюся тим, що в нас вийшло. Робота над текстами теж була дуже плідною, всі тексти я писала самостійно з відкритими вкладками словників, рим, перекладачів та створювала тексти про своє відчуття та того, що мене оточує і який зараз час, які всередині переживання та що я хочу сказати людям. Головне питання в моїй голові було таким, що я залишу після себе, коли помру. І я хочу запам'ятатися саме музикою, щоб вона була вічною та не притримувалась якихось часових рамок і змогла знайти відгук в людях та їх думках. Це рефлексія про теперішній час, рефлексія про минуле та про майбутнє. І також хочу запросити вас на велику презентацію цього альбому, яка відбудеться в Києві 18 травня в клубі Bel Etage", — розповіла Юля Юріна в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Юля Юріна представила пісню "Візьми свої слова назад".

Також читайте інтервʼю Юля Юріна: "Музика, тексти, голос, мої пісні та записи концертів — це моя нематеріальна спадщина".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.