День змінює ніч: ONUKA представила переспів легендарного хіта Росави

День змінює ніч: ONUKA представила переспів легендарного хіта Росави

ONUKA презентувала  переспів пісні Росави "День і ніч", що було створено в рамках музичного проєкту "Дім звукозапису" ініційованого Тіною Кароль. 

"Для мене цей проєкт дуже важливий тим, що він дає на широкий загал нові знання для аудиторії, також показує глибину і деталі процесу, звукозапису, репетиції, аранжування — таку своєрідну музичну кухню", — зазначила ONUKA в ефірі Радіо Промінь.
 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба ONUKA

"Нещодавно я брала участь у проєкті "Дім звукозапису" і там мені довелося переспівати пісню Росави "День і ніч". Це був мій вибір пісні, який затвердили у проєкті. Для мене він був знаковим, оскільки це пісня моєї юності, мого юнацького максималізму і першого шоку від того, що, дійсно, можна і так: творчо, красиво, глибоко, модно і сучасно навіть зараз. Для мене цей проєкт дуже важливий тим, що він дає на широкий загал нові знання для аудиторії, також показує глибину і деталі процесу, звукозапису, репетиції, аранжування — таку своєрідну музичну кухню. І я, чесно кажучи, приголомшена тим, наскільки людям сподобався цей кавер, цей випуск і переосмислення цієї пісні, незважаючи, що сама пісня і сам оригінал — це вже шедевр. Тому це велика для мене честь достойно переспівати, переаранжувати і переосмислити та бути прийнятою. Зараз ми працюємо над проєктом "Фабрична, 12" — це  мистецький простір у Чернігові, який базується в майстерні мого дідуся, в будинку мого дідуся, який ми реставрували. Там будуть лекції, майстер-класи, виступи, зустрічі. А зараз вже тривають заняття з побутового співу. Слідкуйте за всіма новинами "Фабричної, 12" в соціальних мережах і чекайте на наші виступи, які будуть скоро анонсовані", — розповіла фронтвумен гурту ONUKA Ната Жижченко в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні ONUKA видала студійний альбом "Room".

Також читайте інтервʼю ONUKA: "Альбом "ROOM" — це музичний щоденник воєнного року".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.