Мініальбом "Rock Me Baby" від teeNsad: особисте зізнання в кожній пісні

Мініальбом "Rock Me Baby" від teeNsad: особисте зізнання в кожній пісні

teeNsad представив свій новий мініальбом "Rock Me Baby", який він описує як свій найвідвертіший реліз. Ця колекція пісень відображає реальні історії з життя артиста, переплітаючи рок і альтернативний поп у звучанні кожного треку. Проєкт пропонує слухачам зануритися в інтенсивний емоційний досвід, кожен трек якого веде до роздумів про любов та залежність.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба teeNsad 

"Нещодавно в мене вийшли EP "Rock Me Baby", про яке я зараз трішки розповім. Це мій найвідвертіший реліз, який написаний в звичному для мене рок-жанрі та досить альтернативному поп-відхиленні. Кожна пісня – окрема історія, при поступовому прослуховуванні складає дуже цікавий та палкий сюжет. Кожна пісня містить досить хітові та влучні мотиви та, буду чесним, досить зухвалі. Історії для кожної з них частково, а інколи повністю, взяті з мого особистого життя. Трішки розповім про сюжет: на початку головний герой зустрічає в клубі дівчину, яку сприймав, як подругу на одну ніч. Але згодом вони входять в неоднозначні стосунки, в яких кожен пірнає в закоханість та співзалежність. Я працював над піснями мініальбому близько року і нарешті можу видихнути і віддати його вам на прослуховування, сподіваюсь, що ви заціните", — розповів teeNsad в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.