RIDNI видали сингл "Джаз": танець життя в ритмі весни

RIDNI видали сингл "Джаз": танець життя в ритмі весни

Дівочий інді-поп гурт RIDNI представив новий трек "Джаз", створення якого виявилося цілковито спонтанним і несподіваним досвідом. "Сенс вийшов такий: не звертай уваги на те, що відбувається навколо, хто і як каже про тебе, тому що твоє життя – це твій танець, ти сам обираєш собі партнера, ти сам обираєш собі ритм", — каже Маргарита Тімощенко, учасниця гурту RIDNI.


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба RIDNI  

"Створення пісні "Джаз" було спонтанним і неочікуваним, тому що, як кажуть, хочеш написати одне, а виходить зовсім інше. З перших акордів було зрозуміло, що це буде не просто пісня, це буде танець – танець, від якого перехоплюватиме подих. Але коли справа дійшла до слів – ми хотіли вкласти багато сенсу. І сенс вийшов такий: не звертай уваги на те, що відбувається навколо, хто і як каже про тебе, тому що твоє життя – це твій танець, ти сам обираєш собі партнера, ти сам обираєш собі ритм. Тому кайфуйте цієї весни під цей трек, насолоджуйтесь джазом і відтанцьовуйте своє особисте життя. Ще трохи про наступні релізи – а вони є і ми зараз дуже багато працюємо. Очікуйте нові пісні, очікуйте нову роботу, ми впевнені, що вам сподобається це", — розповіла учасниця гурту RIDNI Маргарита Тімощенко в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.