"Моя любов тихо" від VovaZiLvova та Всюдисвоя: історія створення музичної магії

"Моя любов тихо" від VovaZiLvova та Всюдисвоя: історія створення музичної магії

VovaZiLvova у дуеті зі своєю дружиною Всюдисвоя (Уляна Малиняк) видав трек “Моя любов тихо”. Спочатку задумана як частина іншої сольної композиції, пісня переросла в окремий трек двох артистів. "Те, що починалося як допомога Уляні, перетворилося на повноцінну пісню, яка зараз лунає як вираз наших почуттів і думок про любов", — ділиться VovaZiLvova.


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба VovaZiLvova 

""Моя любов тихо", яка була створена нами в спосіб цікавий тим, що Уляна написала приспів і він мав бути приспівом для її пісні. І це було десь понад півроку тому. Вона не могла написати куплети – то щось не йшло, і вона попросила мене допомогти з тим. Я написав куплет, який їй і не дуже зайшов і не дуже підходив по ритміці і по вокалу і, словом, на тому та вся історія закінчилася, поки я не написав мелодію, яка мені дуже сподобалася під якусь гітарку і це, власне, мав бути приспів. Я чомусь довго не міг написати до неї слів і попросив Уляну допомогти з тим. Вона сказала, що вона подумає, але, каже, наразі пам'ятаєш, оті слова, що я написала, вони підходять під цю мелодію. А куплет, який я написав тоді для Уляни, виявився куплетом, який я, зрештою, написав для себе і зараз ви можете почути його в пісні "Моя любов тихо". Він, власне, і є першим куплетом. Тож цього разу я дописав другий куплет, написав програш, ми це все записали і зробили пісню "Моя любов тихо"", — розповів VovaZiLvova в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у лютому VovaZiLvova і Morphom видали пісню про війну всередині людини.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.