Panchyshyn презентує "Тільки любов": почуття через призму природних явищ

Panchyshyn презентує "Тільки любов": почуття через призму природних явищ

Panchyshyn випустив новий сингл "Тільки любов", в якому він досліджує тему справжніх почуттів через призму природних явищ. Пісня, записана на львівській студії Jenny Records, розкривається через образи весни, дощу та океану, символізуючи вічність і глибину справжнього кохання.


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка Panchyshyn

"Не дивлячись на те, що пісня "Тільки любов" лірична, вона має глибокий зміст. Мені захотілося розкрити тему справжніх почуттів за допомогою порівнянь, що пов'язані з природою, з тим, що є абсолютно натуральним і збалансованим в усіх сенсах: весна завжди приходить після зими, а дощі повертаються в океан і тільки справжня любов ніколи нікуди не зникає. Це велике щастя відчути щось подібне і тому, я думаю, що за таку любов варто боротися і берегти її, якщо вона прийшла у ваше життя. Сингл був записаний і зведений у львівській студії Jenny Records. Також слова написала моя подруга Світлана Германова з проєкту SVIT, я написав музику, зробив продакшн, аранжування, ну і, звісно, заспівав. Що стосується планів на майбутнє, то я написав багато нових пісень і планую видати новий альбом на початку вересня. Я маю надію, що пісня "Тільки любов" сподобається слухачам", — розповів Panchyshyn в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у грудні Panchyshyn і SVIT видали святковий сингл "Ти моє Різдво".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.