Black Balloon після тривалого мовчання видають новий мініальбом

Black Balloon після тривалого мовчання видають новий мініальбом

Гурт Black Balloon після шести років мовчання видав сингл “Намалюю”. Трек увійде до мініальбому “Далі вище”, реліз якого відбудеться 10 листопада.

 

Фото: Наталія Дудич

"Пісню "Намалюю" ми написали після паузи у понад 6 років з моїм другом та гітаристом нашого гурту Олексієм Бондаренком. Ця пісня про те, як у найтемніші часи, в яких ми всі зараз живемо, є спогади, люди, є прості наївні моменти, які дозволяють хоча б ненадовго розмалювати простір навколо себе, наповнити зсередини, дати сенсів та сил рухатися вперед попри все. На цю ж тему ми зробили офіційне відео, яке вийшло 31 жовтня. "Намалюю" — це остання пісня, яку ми написали в альбомі, ми зробили її дуже швидко. Весь каркас народився, мабуть, хвилин за тридцять. Як на мене, це класний показник, тому що коли щось народжується так швидко, то це про щирість і про справжність. Також це перший сингл напередодні виходу альбому "Далі вище", ми запланували його на 10 листопада. Туди ввійде 5 пісень, зокрема, одна колаборація з дуже класним українським музикантом. Хочеться також окремо сказати величезне дякую ЗСУ, усім друзям, які допомагають армії та волонтерять. І моєму братові, який пішов добровольцем із самого початку широкомасштабного вторгнення. Він і став найбільшою підтримкою, моїм особистим рушієм до повернення в музику. Завдяки людям, які зараз воюють, ми з Олексієм маємо змогу писати пісні, випускати і презентувати їх тут, у чудовому шоу "Селекція"", — розповіла вокалістка гурту Black Balloon Аля Шандра в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.