Група Бумбокс видала спільний трек із Сергієм Жаданом

Група Бумбокс видала спільний трек із Сергієм Жаданом

Група Бумбокс видала сингл "Правда", що записаний разом із Сергієм Жаданом. Оригінальна версія відрізняється від саундтреку до художнього фільму "Мирний 21", що було опубліковано на YouTube у лютому.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Фейсбук-сторінка гурту Бумбокс

"Так сталося, що ми записуємо пісні, деякі з них із крутими поетами. Один із них живий класик української літератури, принаймні його так називають, Сергій Жадан. "Серьога, було дуже важко з тобою у студії. Ми, що змогли, те підклеїли. Ти крутий. Але дуже просто було із тобою у ліриці, бо мені до тебе дуже далеко. Ти крутий поет". Це ода нашим лікарям, добровольцям, які рятують життя на лінії фронту. І це ода всім небайдужим громадянам,  які долучилися до оборони і свободи. Оригінальна версія записана в Києві. Нікіта Тітов записував і накопичував. Дякую всім, хто працював над цією піснею. Окремо студії Павла Литвиненка Паші. Це композитор і худрук групи Бумбокс", — розповів вокаліст гурту Бумбокс Андрій Хливнюк.

 

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу нової української музики "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.