Mazepa представив пісню про внутрішню війну

Mazepa представив пісню про внутрішню війну

Гурт Mazepa закінчення 2022 року відзначив релізом пісні "Не ти", що створена у співпраці з відомим музикантом Олегом Аджикаєвим. Пісня "Не ти" про внутрішні діалоги та про війну, що людина веде всередині себе.

0:00 0:00
10
1x

"Ми точно знаємо, що життя кожного із нас поділилося на дві частини: до 2022 року і після нього. Окрім війни, свідками, учасниками якої ми стали мимо нашої волі, кожен з нас є ще й учасником своєї внутрішньої війни, постійних діалогів, роздумів: як бути, куди йти, як далі жити, чи правильний шлях ми собі обрали, чи робимо ми те, що любимо, чи впевнені ми у своєму майбутньому і від кого воно залежить врешті-решт. На перший погляд, це філософські, а насправді дуже насущні питання, які хвилюють, мабуть, кожного з нас. У січні 2022 року мій хороший товариш і талановитий музикант Олег Аджикаєв прислав мені мінусовку. Музику, яку він написав. Після першого ж прослуховування я відчув, що ця музика якимось дивним чином енергетично заряджена. Ніби в ній самій є зміст. Після другого прослуховування вже почали народжуватися рядки, які пізніше стали основою і текстом пісні "Не ти". Символічно, що саме ця пісня стала музичним закриттям 2022 року, адже була опублікована пізнього вечора 31 грудня. Це був єдиний реліз гурту Mazepa у 2022 році. В році, де всі творчі плани були зіпсуті, понівечені і помножені на нуль. Безумовно, що 2023 рік буде для нас роком перемог, нових звершень та нових пісень. Для того ми повинні бути сильними, свідомими, об'єднаними, культурними, щирими, ми повинні бути прикладом", — розповів фронтмен гурту Mazepa Андрій Мазепа в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, навесні 2021 року Андрій Мазепа презентував відеопроєкт MAZEPA Live in Studio, режисером якого став Віктор Придувалов.    

Фото: facebook.com/andrew.mazepa