KAZKA новим альбомом збирає гроші для дитячого будинку Харкова

KAZKA новим альбомом збирає гроші для дитячого будинку Харкова

Група KAZKA до свого п'ятиріччя видала збірку "Свята", до якого увійшли ремікси та акустичні версії популярних хітів. Альбом "Свята" є благодійним — 150 тисяч гривень від його прослуховування підуть на облаштування дитячого будинку в Харкові.

0:00 0:00
10
1x

"У цьому році нашому гурту виповнилося 5 років. І ми ніяк не святкували, нічого не робили, тому що, на жаль, почалася повномасштабна війна. У нас були інші справи: ми їздили на благодійні концерти і якось пройшли повз цієї новини. Але зрештою вирішили відсвяткувати і поєднали кілька крутих пісень в одному альбомі. Там є пісні, які ви всі добре знаєте, рівно як і пісні, які ми самі вважаємо крутими. Є кілька пісень в новорічному настрої. Ми зробили їх разом із Євгеном Хмарою: "Свята", "Пісня сміливих дівчат" і "Сама". Із фортепіано вийшло дуже круто.

Зробили також ремікс на "Плакала". І найголовніша місія, окремо від того, що у нас день народження, це наша головна ціль — ми збираємо 150 тисяч гривень, які підуть на медобладнання. Думаю, що людям буде приємно послухати свої улюблені пісні в іншій обробці, а також зробити якусь класну справу для діток", розповіла вокалістка гурту KAZKA Саша Заріцька в ефірі шоу "Вікенд Нової Музики" на Радіо "Промінь".

Фото: пресслужба "KAZKA"