Angelina хоче розповісти слухачам Євробачення про силу українського народу

Angelina хоче розповісти слухачам Євробачення про силу українського народу

Angelina виступить 17 грудня у фіналі нацвідбору на Євробачення 2023 з піснею Stronger. Нею артистка хоче розповісти Європі про силу українського народу.

0:00 0:00
10
1x

"Англомовна версія пісні з’явилася експромтом. У мене була україномовна версія, але там був інший смисл. Але я хотіла, щоб мене почув не лише український народ, а й увесь світ. Взагалі саму заявку було відправлено за 15 хвилин до закінчення прийому заявок.

Своєю піснею Stronger хочу донести всьому світові, що ми сильніші, ніж про нас думають. Які сильні в нас військові, народ, молодь, що знаходять сили боротися зі своїми страхами, втратами, переживаннями, а також далі знаходять сили вірити в себе і в тих, кого вони люблять. Взагалі це дуже особиста історія, але я впевнена, що вона стосується кожного українця зараз. Щодо шоу, то є ідея — взаємодіяти з екраном. Будемо намагатися втілити це в реальність", — розповіла Angelina в ефірі шоу "Селекція" на Радіо "Промінь".  

Нагадаємо, фінал нацвідбору на Євробачення 2023 відбудеться у Києві 17 грудня. У ньому візьмуть участь 10 артистів: Fiinka, Demchuk, Jerry Heil, 2Tone, Tember Blanche, Moisei, OY Sound System, Tvorchi, KRUTЬ та Angelina.

Вперше голосування глядачів відбуватиметься у застосунку "Дія". Шоу фіналу транслюватимуть у прямому ефірі телеканали Суспільного Мовлення та Радіо "Промінь".

Фото: Ігор Ткач, Радіо "Промінь"