Вокалістка гурту "Гапочка" видала сольний альбом

Вокалістка гурту "Гапочка" видала сольний альбом

Вокалістка гурту "Гапочка" Катя Гапочка видала сольний акустичний альбом Derevo. Він є ретроспективою музичної діяльності артистки за сімнадцять років. Альбом записано і спродюсовано у Празі на студії Golden Hive Studio.

0:00 0:00
10
1x

"Альбом записаний у Празі. По відомій усім причині в кінці березня мене занесло в Прагу, і я одразу почала грати концерти на підтримку України сама акустично під гітару. На одному з таких концертів я познайомилася з Роном Синовцем, який є продюсером Golden Hive Studio в Празі. Він запропонував мені записати декілька пісень на студії, що ми й зробили ще в травні цього року. Паралельно я познайомилася з відомим тут чеським гуртом Lucie, який запросив нас як support. Таким чином ми взяли участь у їхньому літньому турі Чеською Республікою. Ми відіграли цей тур. Крім цього, зіграли в таких країнах, як Німеччина, Нідерланди та Польща. І, як кожен свідомий українець, ми намагалися підтримувати нашу країну, збирати кошти і нагадувати людям на концертах про те, що війна не закінчилась і ми маємо робити все, щоб зупинити цей п**дєц. 

Після цього туру, коли мій гітарист Женя поїхав в Україну, Рон підійшов до мене і сказав: "Давай запишемо повноцінний акустичний альбом, де будеш ти, твій вокал та гітара. Все без кліку, все так, як є в тебе на концертах. 

Альбом налічує десять треків. Відкриває його українська народна пісня "При долині кущ калини". Саме цю пісню ми співали в Хмельницькому музичному училищі, з чого я починаю відлік своєї творчої діяльності. Далі всі пісні розставлені в хронологічному порядку, як вони писалися до початку війни. Цей альбом – така собі ретроспектива моїх змін за 17 років життя. Тому альбом і називається "Дерево". Він має спокійний інтимний вайб, дуже гарно зведений, і деякі пісні, які я стільки років виконувала з гуртом, зазвучали зовсім по-іншому навіть для мене", – розповіла Катя Гапочка в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь". 

Фото: instagram.com/k_gapochka/