Хейтспіч і Shmiska видали сингл про зміни у сприйнятті війни

Хейтспіч і Shmiska видали сингл про зміни у сприйнятті війни

Хейтспіч і Shmiska видали на стрімінгових платформах спільний трек "Сліди". Нова пісня є рефлексією у сприйнятті війни, як чогось буденного, і є нагадуванням про те, хто є причиною цих проблем і внутрішніх змін. Новинку в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь" презентував Хейтспіч.

0:00 0:00
10
1x

"Можна помітити, що ми маємо пристрасть до колаборацій з іншими артистами. Це дуже кльовий спосіб створити щось не схоже на свої попередні звичайні роботи, обмінятися аудиторією або ж поділитися увагою слухача і своєю з молодими артистами, які на твою думку заслуговують на цю увагу. Пісня "Сліди" з Ренатою, вона ж Shmiska, доволі прозаїчна. Я у ТікТоці натрапив на фрагмент її пісні, він уже на той момент не слабо розлетівся у самій мережі. Я на цю хвилю "залетів", це було в липні чи серпні. Вийшло так, що в роботу ми цю пісню взяли в жовтні і достатньо швидко знайшли спільну мову, не дивлячись на те, що ми знаходимося в різних країнах з нею. Дуже швидко завершили цю пісню.

Сам трек — це рефлексія про зміни в нас самих, у сприйнятті війни, як чогось буденного, але при тому це нагадування всім і собі, хто є причиною цих проблем і наших внутрішніх змін", — розповів Хейтспіч в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у жовтні група Epolets разом із Хейтспіч представила спільний сингл "Палай".

Фото: Хейтспіч