Артем Пивоваров присвятив нову пісню вимушеним переселенцям

Артем Пивоваров присвятив нову пісню вимушеним переселенцям

Артем Пивоваров представив дев'ятий сингл проєкту "Твої вірші - мої ноти". Разом із NK на поезію Павла Тичини створена пісня "Там у тополі". Новинка присвячена українцям, що вимушені були залишити Батьківщину через російську агресію.

0:00 0:00
10
1x

"У своїх творах Павло Тичина дуже майстерно описує природу та взаємодію людини з нею. Його поезія сповнена любов'ю до українських краєвидів. До того ж поет настільки влучно передає кожну деталь, що можна практично відчути буйний вітер, спів тополі чи шум жита, про які він пише. Багатьом українцям зараз дуже бракує рідних пейзажів, тож робота "Там у тополі" можливість подумки перенестися на Батьківщину під час прослуховування пісні або перегляду відео", розповів Артем Пивоваров в ефірі шоу "Селекція" на радіо "Промінь".

Нагадаємо у рамках проєкту "Твої вірші - мої ноти" Артем Пивоваров створює пісні на поезію класиків української пісні та осучаснює народні пісні. Артист презентував пісні, що записані разом із Олегом Скрипкою, реперкою Alyona Alyona, співачками Лілу45, Dorofeeva, групою Kalush та іншими музикантами.