Проєкт Юри Самовілова Hurtom видав мініальбом

Проєкт Юри Самовілова Hurtom видав мініальбом

Проєкт Hurtom Юри Самовілова видав мініальбом "Собор", до якого увійшли чотири нові та давні треки музиканта. Робота над альбомом тривала останні кілька місяців.

0:00 0:00
10
1x

"І я особисто присвячую цю роботу своїм хлопцям, своїм однодумцям, одногуртівцям, з якими ми разом працювали. Тому що у такий складний час важких робочих графіків, карантинів, обмежень і так далі, мені дуже важлива їхня підтримка. І я радий, що нарешті ми можемо поділитися зі світом цією роботою "Собор", — розповів фронтмен Hurtom Юра Самовілов.

Серед пісень альбому — давня композиція музиканта "Чорні кити", написана на вірш Сергія Жадана, в новому аранжуванні. Основною ж стала нова однойменна пісня "Собор".

"Першим треком у мініальбомі є пісня "Чорні кити", у якій я намагаюся вже не вперше повернутися до витоків особисто своїх, а це якісь елементи речитативу і хіп-хопу. За основу тут взятий вірш Сергія Жадана, який називається "Радість". І дуже сподіваюся, що нам вдалося передати ті настрої й ті враження, які у мене виникли вперше від прочитання цього вірша. А наступною піснею в мініальбомі є пісня, яка називається "Собор". Головна, центрова пісня цього мініальбому. Вона про прості речі й мені було важкувато писати її, тому що зазвичай я звик складніше спілкуватися зі слухачем. Проте зараз потребую сам для себе якихось простих зрозумілих речей, проте не менш великих і величних, як собор, наприклад. В першу чергу ця пісня особисто для мене. І сподіваюся, вона зможе допомогти слухачам, як і мені свого часу, знайти якісь пристані у постійному вирі часу, подій і переживань", — розповів Юра Самовілов у інтерв'ю для шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Серед найближчих планів гурту — великий концерт у лютому 2022 року, точну дату та місце проведення якого Hurtom анонсує на своїх сторінках у соціальних мережах.

12 грудня о 13:00 фронтмен Hurtom Юра Самовілов стане гостем прямого ефіру "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Фото: Валентин Кузан