"Вікенд Нової Музики" від Радіо "Промінь" з’явився на подкастах

"Вікенд Нової Музики" від Радіо "Промінь" з’явився на подкастах

2 грудня на подкаст-платформах сервісів Google та Apple були опубліковані три епізоди подкасту "Вікенд Нової Музики" від Радіо "Промінь". Вони є адаптацією однойменного шоу, що виходить в ефірі Променя щосуботи та щонеділі.

"У подкасті "Вікенд Нової Музики" на слухачів чекають найкращі моменти шоу, в якому популярні українські артисти презентують свої релізи та проєкти. Наразі на подкаст-платформах можна послухати епізоди з Аліною Паш, Антоном Вельбоєм та продюсерами кінокомедії "Найкращі Вихідні" Анною Єлісеєвою та Дмитром Сидоренком. Незабаром ми опублікуємо готові серії з Джамалою, Тарасом Тополею, Христиною Соловій, Нічлавою Андрієм Підлужним та іншими артистами. Щотижня ми плануємо видавати по дві нові серії. В такий спосіб ми розширюємо аудиторію наших шоу і робимо ще зручнішим і простішим доступ до контенту Радіо "Промінь" на цифрових платформах. З наступного року на основі шоу "Вікенд Нової Музики" ми плануємо запустити відеосюжети з музичними підсумками тижня для ранкового телешоу Суспільного мовлення та соціальних мереж", — розповів продюсер "Вікенду Нової Музики" на Радіо "Промінь" Олександр Стасов.

Радіо "Промінь" — перше музичне радіо України, мовить 24 години на добу. 60% контенту каналу складає українська музика, 40% — програми на актуальні політичні, економічні, культурно-мистецькі теми. В Києві мовить на частоті 97,2 FM. Дізнатися FM-частоти в інших містах можна за посиланням.  Усі канали Суспільного радіо можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio та на сайті ukr.radio.