"Без Обмежень" оголосили дату виходу нового альбому

"Без Обмежень" оголосили дату виходу нового альбому

15 листопада група "Без Обмежень" видасть новий альбом "Вільні Люди". До нього увійдуть сім пісень і один бонус-трек, що створювалися упродовж останніх двох років. Подробицями релізу в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь" поділився фронтмен групи "Без Обмежень" Сергій Танчинець.

0:00 0:00
10
1x

"Реліз альбому відбудеться 15 листопада, тобто приблизно за два тижні до старту туру, для того, щоб люди могли почути, наслухатися, а потім вже прийти і послухати його наживо. До нього ввійде сім пісень і бонус-трек "Світло" — нове прочитання пісні гурту "Скрябін" "Мовчати". Це така буде потужна версія цієї пісні, це саундтрек до фільму про Андрія, про Кузьму. "Я, Побєда і Берлін" — фільм на основі його книжки, а це один із саундтреків до цього фільму. Цей трек відкриється на всіх електронних носіях, на всіх стрімінгових сервісах вже після прем'єри фільму, до цього він буде такий сіренький і послухати його буде неможливо. Це для того, щоб не збивати людям прем'єру фільму. Тому ми його почекаємо. Чотири з семи треків альбому вже були презентовані раніше: "Поцілуй, поклянись, обійми", "Липень", "Літо, Камон!", "Героям". Але вони також входять до цього альбому "Вільні люди". Далі будуть три треки, які ще ніхто поки ніколи не чув — "Забрала ніч", "Вільні люди" і пісня "Малий". Сім треків, як завжди не багато, в нас практика ця зберігається. Нам здається, що краще один раз в рік видавати ЕР, 7-8 пісень, ніж збирати матеріал два роки і видавати 15 треків. Мені здається, що в цьому швидкому світі краще давати невеличкими частинками, але частіше свою музику людям", — розповів фронтмен групи "Без Обмежень" Сергій Танчинець в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

На підтримку альбому "Вільні Люди" "Без Обмежень" планують дати сто концертів із завершальними шоу на "Арена Львів" та НСК "Олімпійський". 

Київським концертом група святкуватиме наступного року День Незалежності України.

"Мені здається, що у нас зрозуміла для всіх ідеологія, ми любимо спілкуватися з людьми, ми хочемо бути близьким зі слухачем нашим, ми нікуди не віддаляємося, нікуди не ліземо, ні на які олімпи, не ловимо зіркових хвороб і так далі. Ми любимо нашого слухача, і хочемо бути з ним якомога ближче, і хочемо, щоб людей було на таких концертах багато, бо не артист створює атмосферу в залі, атмосфера створюється артистом і  слухачем. Концепція шоу буде побудована на нашому спілкуванні з людьми. Звісно, вона буде побудована також навколо Дня Незалежності. День Незалежності — важлива для нас усіх подія, і хочеться святкувати це в колі друзів, і робити це масштабно. Звісно, написалися нові треки, новий альбом, до нього буде допрацьована постановочна частина і хореографія, зроблені віджеінги, промальоване світло, і взагалі концепт кожної пісні буде реалізований режисером. Крім того, до виступу на НСК "Олімпійський" 24 серпня 2022 року більш ніж впевнений, що, окрім альбому "Вільні люди", ще з’являтимуться пісні до ще одного майбутнього альбому 2022 року, тому, звісно, ми допрацьовуватимемо сценарій і працюватимемо над тим, що відбуватиметься на сцені під час цього концерту", — розповів фронтмен групи "Без Обмежень" Сергій Танчинець в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у січні "Без Обмежень" презентували сингл "Поклянись. Поцілуй. Обійми".

Фото: facebook.com/bezobmezhenua