Марина Круть і Макс Пташник стали авторами пісні для Дитячого Євробачення

Марина Круть і Макс Пташник стали авторами пісні для Дитячого Євробачення

Марина Круть і Макс Пташник стали авторами пісні, яку представник України виконає у грудні в Парижі на Дитячому Євробаченні. Ім'я переможця Національного Відбору буде визначено 23 жовтня під час фіналу конкурсу, який транслюватиме телеканал UA: Культура.

0:00 0:00
10
1x

"Ми з моїм колегою і другом Максимом Пташником записали цю пісню разом. Саундпродюсер і аранжувальник Вадим Борисенко, великий майстер своєї справи, допоміг нам довести її до ладу, чим ми дуже задоволені й раді, що ця пісня виграла. Ця пісня про екологію. Ми надихнулися дуже сильно дітьми, як маленькими героями в цьому великому світі, яких насправді не дооцінюють. Ми вважаємо, що дитина може донести свою чисту й таку невинну думку до суспільства глибше, ніж доросла людина. Власне, тому і з'явилася ідея для пісні "Mama save this world", — розповіла Марина Круть в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Наразі Марина Круть фіналізує роботу над своїм новим студійним альбомом, реліз якого має відбутися до кінця року.

"Я зараз працюю над альбомом. Вихід планувався на осінь цього року, але я бачу, що я хочу допрацювати ще трохи над ним. Гадаю, що альбом вийде ще до зими 2022 року, і це буде моя велика робота. Мабуть, одна із найбільших. І зараз я всі свої сили кидаю на це. Стараюся не давати інтерв'ю, не з'являтися на публічних майданчиках, бо я сконцентрована на написанні альбому", — розповіла Марина Круть в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".  

Фото: facebook.com/suspilne.media