KALUSH і Skofka презентували кліп "Маяком"

KALUSH і Skofka презентували кліп "Маяком"

Репери KALUSH і Skofka оприлюднили відео на спільний трек "Маяком", який видано на альбомі "Йо-Йо", реліз якого відбувся 23 липня.Уже 10 вересня свої спільні пісні вони виконають разом на сольному концерті групи KALUSH у Києві.

0:00 0:00
10
1x

Наразі репери KALUSH перебувають у гастрольному турі Україною, під час якого відбудеться 21 концерт.  

"Прийшов до вас з піснею "Маяком". Пісня дуже лірична, про кохання. Ми з моїм корешем Скофом розказали самі прості речі про кохання, які може і тривіальні, але дуже душевні і романтичні. Розказали, що ми відчуваємо до наших половинок і використали всі можливі метафори, які нам прийшли в голову, коли ми писали ці тексти. Рекомендую всім послухати пісню "Маяком"! Наживо ви можете послухати цю пісню уже 10 вересня на "ЮБК" в Києві, на нашому сольному концерті. І наш сольний концерт буде най-найкращим нашим концертом з усіх концертів, які колись були. Завітайте, будемо раді вас там бачити", – розповів фронтмен групи KALUSH Олег Псюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь". 

Нагадаємо, в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь" Олег Псюк проанонсував наступні спільні треки групи KALUSH з іншими артистами.

Фото: facebook Kalush