Репери Рома Майк і Воха у новій пісні записали голос собаки

Репери Рома Майк і Воха у новій пісні записали голос собаки

Репери Рома Майк і Воха випустили трек "Мати Ціль", що увійде до нового спільного альбому, реліз якого має відбутися до кінця 2021 року.

0:00 0:00
10
1x

"Мати Ціль" – є першою піснею, в який записано голос собаки Роми Майка, якому навіть створили акаунт на сервісі Spotify.

"Я дуже радий поділитися з вами творчими новинами. Презентую вам надзвичайно дивну і круту пісню у моєму репертуарі – "Мати ціль". Спочатку це мав бути фіт з Вохою, але вийшло щось набагато крутіше. Так от, записую я свій парт у себе в домашній студії і до мене вривається мій собака Люц, і починає вити. Я здивувався, але не розгубився і записав, як він виє. Ну і звісно, додав пісню. Послухайте і ви будете дуже здивовані. До речі, тепер мій пес Люц має свій акаунт на Spotify і він є повноцінним артистом. Перший в Україні. А ще трек "Мати ціль" ввійде до спільного альбому з Вохою, який вийде наприкінці року. По секрету вам скажу, що альбом буде містити близько десяти треків і прокачає вас і ваших сусідів. А ще хотів нагадати про свій сольний альбом, який вийде в кінці жовтня. Це перший мій сольний альбом і я дуже багато працюю над ним, переживаю, переписую матеріал по кілька разів, змінюю підхід, концепції. Я впевнений, що вас здивує звучання. В альбомі буде 14 треків, усі сольні. І в цьому альбомі ви зможете почути дві сторони Роми Майка – публічну і не зовсім. А дванадцятого вересня у місті Львів я і Воха виступимо на фестивалі вінілу і  пива (ред. – Craft Beer & Vinyl Music Festival). Приходьте і почуєте наживо ваші улюблені пісні", – розповів Рома Майк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь". 

Нагадаємо, у червні Рома Майк видав третій сольний сингл "Босоніж".

Фото: facebook Роми Майка