Shy презентувала кліп про пошуки орієнтиру в житті

Shy презентувала кліп про пошуки орієнтиру в житті

Shy презентувала кліп на пісню "Навіщо", що видана на мініальбому "Легіт". Відео було знято у Тбілісі під час святкування Дня народження співачки. Режисером кліпу став Юрій Двіжон, який знімав попереднє відео "Я подобаюсь тобі".

0:00 0:00
10
1x

"Цікаво, що спочатку ми не планували знімати відео на пісню "Навіщо", лише на сингл "Я подобаюсь тобі". Але напередодні подорожі в Тбілісі ми з режисером Юрою Двіжоном розговорилися і він сказав, що "Навіщо" одна з улюблених його пісень. Я розповіла йому про що вона, що вона про пошуки орієнтиру в житті. І вже за кілька днів на грузинській барахолці ми шукали компас, щоб втілити ідею кліпу. Локацію придумав також Юра. Ми знімали біля Тбіліського моря на території меморіалу, який називається "Історія Грузії". Він знаходиться фактично за містом, десь тринадцять кілометрів від центру, і виглядає так безлюдно, бо до нього важко дістатися. І трохи космічно, бо це шіснадцять великих колон, які увічнили історію Грузії в камені. Важко було знайти місце краще для екранізації моїх думок з приводу руху життя, пошуку орієнтирів. І загалом, це дуже-дуже красиве місце. Як я вже сказала, воно виглядає достатньо космічно, незвично, його називають грузинським Стоунхенджем", - розповіла Shy в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Як то нерідко буває закадрова історія зйомок дуже відрізняється від тієї, що побачили глядачі. 

"Ще цікаво, що день зйомок був дуже сонячний, але дуже-дуже холодний, хоча це був уже квітень і ми розраховували на хорошу погоду. Було сонячно і я думала, що у вовняній сукні мені буде заспекотно, але насправді це був найхолодніший день у моєму житті. Після кількох годин зйомок я змусила усіх їхати на піт-стоп за грузинським "паливом", бо було нестерпно холодно. В цей день мені хотілося, щоб все якомога швидше закінчилося, бо мені було дуже холодно і важко зніматися, особливо біля води. Але зараз я вже пригадую не стільки холод, скільки нашу класну пригоду, теплі обійми друзів, ці магічні колони, ці кадри, які ми побачили вже увечері за переглядом, ну, і себе двадцятидев`ятирічну в оточенні друзів, рідних мені людей, за справою, яку ми всі так дуже любимо", - розповіла Shy в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у травні Shy презентувала кліп на пісню "Я подобаюсь тобі".

Фото: Яна Сочевічек. Радіо Промінь