Зірки "Євробачення" записали ролики в підтримку групи Go_A

Зірки "Євробачення" записали ролики в підтримку групи Go_A

12 травня група Go_A виступила на другий репетиції "Євробачення" у Роттердамі без своєї вокалістки Катерини Павленко. Напередодні погіршився стан її здоров'я, тому за діючими протоколами безпеки, вона не могла бути присутньою на сцені разом із музикантами.

0:00 0:00
10
1x

Тим часом учасники "Євробачення" від України різних років для "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь" зняли відеролики на підтримку групи Go_A.

Так, Alyosha побажала донести зміст пісні Shum до багатомільйонної аудиторії.

"Для мене це був не просто конкурс, це була велика можливість показати пісню про важливе. Тому я бажаю вам, щоб сенс вашої пісні був донесений, почутий, відчутий, усіма людьми, які слухатимуть і бачитимуть вас. Нехай наша енергія добереться туди, де будете ви. Я думаю, що для енергії перепон ніколи  ніяких немає. Тому будемо вас заряджати максимально. Успіхів! Тримаємо кулачки за вас. Ви молодці! Ви круті!", сказала Alyosha у відеозверненні.

У свою чергу Jamala акцентувала на важливості для учасників Євробачення кожної репетиції.

"Go_A, я бажаю вам успіху. Я хочу, щоб кожного разу, на кожній репетиції, ви викладались на повну. Не чекали півфіналу чи фіналу. Кожен раз, як востаннє. І тоді все вийде, я вірю у вас!", сказала Jamala у своєму відеозверненні.

Нагадаємо, букмекери покращили прогноз стосовно виступу групи Go_A на цьогорічному Євробаченні. Після першої репетиції у Роттердамі музиканти піднялися у прогнозах з двадцятого на десяте місце.

22 травня о 22:00 "Радіо Промінь" транслюватиме у прямому ефірі фінальне шоу "Євробачення 2021".
 

Фото: eurovision.tv