Проєкт Jazzforacat видав сингл "Знайду свою весну"

Проєкт Jazzforacat видав сингл "Знайду свою весну"

Проєкт Jazzforacat видав позаплановий сингл "Знайду свою весну". Історію створення новинки Сергій Асафатов розповів в ефірі шоу "Селекція" на Радіо "Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"Пісня з'явилася зовсім нещодавно. Одна з крайніх пісень, яку я написав. Так обставини склалися, що я на тиждень поїхав до Вінниці поробити деякі свої справи. Якщо чесно, то не планував, що буду щось випускати для Jazzforacat. Та й взагалі, планую вихід нового синглу для проєкту АСАФАТОV. Ми перезаписали пісню "Туман", відзняли відео і зараз ось чекає прем'єру. Пісня "Знайду свою весну" була записана у Вінниці. Відео також було відзнято у Вінниці моїм другом Віталієм Бойком. Це та людина, яка знімала всі інші відео для Jazzforacat. Ми коли були на відеомонтажці в нього вдома, ми порахували, що ми вже разом випустили з ним сімнадцять відео. Тобто, всі сингли, які я випускав для Jazzforacat, ми для кожної пісні відзнімали відео, і виходить, що це вже сімнадцять пісень. Сам в шоці, якщо чесно", - розповів Сергій Асафатов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо "Промінь".

Сергій Асафатов зазначив, що поки немає чіткої межі між проєктами АСАФАТОV і Jazzforacat.

"Я думаю, що це якось так взаємопов'язано. Все одно пишу музику і тексти до обох проєктів я. Але Jazzforacat - це щось таке особливе, якась така віддушина моя особиста, в якій я можу втілювати якісь свої ідеї й свої переживання. Ще весь кайф в тому, що я сам все записую, сам працюю над створенням. Я навіть не знаю, де та межа, де Jazzforacat, де АСАФАТОV, тому що, по суті, все це робить одна людина. Тільки зараз так склалося, що для проєкту АСАФАТОV є можливість записувати пісні в більш такому радійному форматі. А Jazzforacat просто записую, викладаю, ділюся з людьми і кожен для себе щось знаходить, щось чує для себе. Для мене це дуже важливо і я вирішив це не закидати. Буду періодично видавати раз в кілька місяців якусь пісню саме в такому акустичному форматі", - розповів Сергій Асафатов в ефірі шоу "Селекція" на Радіо "Промінь".

Фото: Facebook сторінка виконавця