Арсен Мірзоян презентував сингл "Подружка"

Арсен Мірзоян презентував сингл "Подружка"

Арсен Мірзоян видав на цифрових музичних платформах сингл "Подружка", і починає святкувати ювілей свого музичного проєкту. Радіопрем'єра пісні "Подружка" відбулася в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

"Що до останніх новин, що відбувається з нашою творчістю - по-перше, ми вже встигли нашуміти із синглом "Подружка". Вітайте нас! Новий трек створювався традиційно на студії "211", саундпродюсер - Віталій Телезин. До альбому доєднався як саундпродюсер і сесійний музикант Владімір Опсеніца, гітарист "Океану Ельзи". Відзнято відеороботу на цю пісню. Стиліст і режисер кліпу - Віктор Скуратовський. Дуже комфортно було працювати, це новий досвід в тому плані - сприймати бачення режисера. Чесно кажучи, мені дуже сподобалися стилістика, задум і те, який продукт ми маємо в результаті. Дуже цікавий. На цьому, думаю, наша співпраця з Віктором не зупиняється. Що надалі? Ця пісня увійде в майбутній альбом. Робочої назви альбому ще немає, але реліз і презентація альбому планується на осінь цього року. І я думаю, що до свого десятиріччя, це наш ювілей, де ми святкуємо свою, так сказати, професійну діяльність, уже десять років на сцені, відбудеться в останній день осені, тридцятого листопада в "Палаці Україна". Всіх запрошуємо! Це буде і презентація альбому, і святковий концерт, ювілейний", - розповів Арсен Мірзоян в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, 4 січня Арсен Мірзоян видав сингл "Інженер".

У листопаді 2020 року Арсен Мірзоян оприлюднив перший сингл з майбутнього альбому, реліз якого відбудеться восени 2021 року.

Фото: Арсен Мірзоян