Святослав Вакарчук експериментує з хіп-хопом

Святослав Вакарчук експериментує з хіп-хопом

Музиканти гурту "Океан Ельзи" паралельно із роботою над новим альбомом, готують ще один новий проєкт. Про це в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь" розповів Святослав Вакарчук.

0:00 0:00
10
1x

""Оранжерея" "Оранжереєю", але зараз, щоб ви розуміли, в студії ми працюємо над абсолютно новим проєктом. Про нього я ще нікому не говорив. Не буду зараз усім все розказувати, тільки потізерю трошки. Це буде такий проєкт, в якому буде "Океан Ельзи", музика з несподіваного боку, можливо, в різних стилях, таких, в яких нас ще ніхто не чув. Можливо, з допомогою інших різних виконавців. Ми там експериментуємо з репом, з хіп-хопом, з електронною музикою і так далі. Все це не буде означати, що "Океан Ельзи" змінюється кардинально і перестає бути тим, ким є.  Це означає, що ми хочемо робити певні музичні проєкти, які би розширювали сприйняття нас, нашої музики, нами музики", розповів Святослав Вакарчук в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь".

Очікується, що у травні "Океан Ельзи" презентує новий сингл у колаборації з артистом, ім'я якого поки тримається у секреті.

"В найближчі пару місяців ви почуєте дуже цікаву колаборацю, про яку я зараз не хочу говорити, але яка, я думаю, сильно поверне кут сприйняття того, що робив "Океан Ельзи" за останні, можливо, всі двадцять п'ять років нашої кар'єри.", розповів Святослав Вакарчук в ефірі "Вікенду Нової Музики” на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у березні Святослав Вакарчук переніс початок туру проєкту "Оранжерея".

У грудні 2020 року Святослав Вакарчук повідомив, що "Океан Ельзи" записав десятки нових пісень.

Фото: Святослав Вакарчук Радіо Промінь