Alina Pash анонсувала випуск нового альбому

Alina Pash анонсувала випуск нового альбому

Alina Pash 2 квітня видасть новий повноформатний альбом. Його пісні були створені ще під час весняного локдауну 2020 року. 26 березня співачка оприлюднить відео на одну пісень нового релізу.

0:00 0:00
10
1x

"2 квітня вийде повноцінний альбом, це дев'ять треків. Але преордер цього альбому із відкриттям однієї пісні і відео, яке ми зняли тогоріч в Ізраїлі, так сталося, що я джемила із музикантами, коли ми перебували там. І буде отаке от відео. 26 березня, скажімо так, потрошки почнемо відкривати цей сюрприз. А от 2 квітня повноформатний альбом вже вийде, буде чекати вас. Він не для швидкого прослуховування, це альбом, який потрібно і бажано слухати із першого треку по останній, тому що я намагалася в нього вкласти якусь своєрідну історію пошуку дівчиною її духовності, її зв'язку з природою, її відчуттів внутрішніх. Тому там якісь архаїчні, можливо, моменти будуть поєднані із цифровою культурою ХХІ століття. Знову ж таки, буде якийсь шалений мікс, але мені він дуже-дуже до душі. Це, мабуть, той період, який я зараз пережила у 2020 році. Ось цей альбом писався рік. І ось він буде тут скоро у вас у вушках", — розповіла Alina Pash в ефірі "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у січні в ефірі шоу "Селекція" Alina Pash розповіла, що написала пісень на кілька альбомів.

1 грудня Alina Pash презентувала кліп на пісню Dengi, що видана на останньому альбомі Amerikraine Dream, реліз якого відбувся у вересні.

У липні Alina Pash презентувала сингл Nobody Understand Me.

В ефірі шоу "Селекція" Alina Pash повідомила, що готує велике сольне шоу.

Фото: www.facebook.com/alina.pash.ua