Женя Толочний готує до релізу новий альбом

Женя Толочний готує до релізу новий альбом

Женя Толочний видав на цифрових музичних платформах сингл "Дівчина". Трек увійде до нового студійного альбому, реліз якого має відбутися цього року. Радіопрем'єра пісні "Дівчина" відбулася в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"Насправді пісня "Дівчина" була створена два роки тому і весь цей час чекала своєї черги. Стосовно ідеї  це був невеличкий експеримент, тому що я ще жодного разу не створював пісню із приспівом на початку. Загалом, основна фраза "дівчина, яка танцює до рання" здалася мені досить дивною і не зовсім стандартною, але згодом це відчуття пропало, особливо тоді, коли з'явилися куплети та основна частина мелодії пісні", розповів Женя Толочний в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Цього року Tolo4niy видасть другий студійний альбом, і він суттєво відрізнятиметься від дебютного релізу.

"У минулому році ми показали два сингли це пісня "Весна" та "Де ви є". Разом три пісні "Весна", "Де ви є" та "Дівчина" були першими піснями, після створення яких я зрозумів, що треба йти в трішки інший напрямок, бо він почав з'являтися більш прозоро, як на мене. Тому, що минулий альбом був трошки заскладним і звучав жорсткувато. А коли я зрозумів, що виходить одна лінія, це лінія мелодійна, і вона дуже легка, позитивна, і вона дарує таке дуже стильне звучання разом із українською лірикою. Мені здалося, що це класна ідея для створення повноцінного альбому, над яким ми працювали весь минулий рік, і початок цього року теж плануємо присвятити цьому. Тож на слухачів чекає повноцінний альбом Tolo4niy, який ми плануємо видати до кінця року", розповів Женя Толочний в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".


Фото з Instagram-сторінки виконавця