ДІЛЯ видав альбом пісень до невідзнятого кіно

ДІЛЯ видав альбом пісень до невідзнятого кіно

ДІЛЯ видав другу частину пісень до невідзнятого кіно. До альбому під назвою Lounge увійшли дев'ять треків українською, англійською та французькою мовами.

0:00 0:00
10
1x

"Нещодавно в мене вийшов новий альбом Lounge. Це сайд-проєкт, який називається "Музика до невідзнятого кіно". І це друга частина. Я собі придумав такий проєкт – начебто у мене є фільм і я до нього пишу саундтрек. Перша частина, перший альбом називався Piano, друга частина, яка вийшла нещодавно, буквально кілька днів тому, називається Lounge. В альбомі Piano повністю авторські пісні, там інструментальна фортепіанна музика. В альбомі Lounge в мене є рімейки на мої відомі пісні "Тільки дощ", I Will Fly, "Казка для дорослих", а також інші композиції, як інструментальні, так і з вокалами, але не скрізь співаю я. В одній з пісень співає дует Анна-Марія, в одній пісні використані взагалі негритянські наспіви. Я не боявся вставляти рімейки, тому що вони гарно лягали і лягають в цей альбом", – розповів ДІЛЯ в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Окрім сольних музичних проєктів ДІЛЯ займається написанням пісень для інших артистів, саундтреків до серіалів і казок, а також викладає музику.

"Я розвиваюся як викладач. На сьогодні вже безперервно я надав чотири тисячі уроків дітям і дорослим. Окрім того, я повністю пишу всю музику для українського фольклорно-етнографічного ансамблю "Калина", у нас була величезна прем'єра в Жовтневому Палаці 19 грудня. І попри всі карантини нам вдалося зібрати фактично тисячу людей, майже повний зал. Бо повний зал ми не могли зібрати через карантинні обмеження. І зробити першу частину сезонів, яка називалась "Зима", де Зима зустрічається з Весною, засноване на українських етнічних автентичних піснях у сучасних обробках. Частину ми готуємо на весну-літо. Це буде Весна зустрічатися з  Літом", – розповів ДІЛЯ в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у серпні 2020 року Діля видав альбом колисанок, присвячений своїй доньці.

Фото: https://www.instagram.com/p/CLcVQCYH4GS/