Гапочка готує до релізу сингл "Мама"

Гапочка готує до релізу сингл "Мама"

Гурт "Гапочка" готує до релізу новий трек "Мама" та концерт до Дня народження вокалістки Каті Гапочки.

0:00 0:00
10
1x

Після релізу альбому "Необхідна" у грудні 2019 року, “Гапочка” видала тільки один трек  – спільну з гуртом Blooms Corda пісню Houston.

"Я так боюся про це казати, тому що зараз ми запланували концерт, який відбудеться в травні. Зараз я не буду все оголошувати. Концерт сто відсотків буде. І скоріше за все він буде у Києві на мій День народження (ред. – 10 травня). Не буду ще називати клуб. Ми хочемо підготувати програму, вона буде на основі "Необхідної", не одні ми будемо, ми когось запросимо з нами грати на цей концерт. З гостем ми якраз ведемо перемовини, як це може бути",   –  розповіла вокалістка гурту "Гапочка" Катя Гапочка в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

До святкового концерту, що відбудеться у травні в Києві, Гапочка планує видати новий сингл "Мама".

"Я давно працюю над однією піснею. Вона називається "Мама". В 2019 році я писала музику до спектаклю "Це не романтика", який ставила Ксенія Онищенко в Малій Опері, і вони мене запросили тоді як музиканта написати для них музичний супровід. Ця пісня там була як головною, якщо ви знаєте сюжет, якщо читали історію "Це не романтика" – він чекіст, а мама його монахиня. І от вони зустрічаються у нього на допиті. Ця пісня "Мама" була пов'язана з цим моментом, вона є саундтреком цього спектаклю. І тоді вона народилася. І от зараз ми вже вийшли на фінішну пряму, я думаю, що до концерту ми маємо випустити цей сингл”,  –  розповіла вокалістка гурту "Гапочка" Катя Гапочка в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у жовтні гурти "Гапочка" і Blooms Corda випустили спільний трек.

У грудні 2019 року "Гапочка" видала студійний альбом "Необхідна".

Фото: https://www.instagram.com/p/B3jSAVDHDXU/