Kozak System презентували останній сингл альбому "Закохані Злодії"

Kozak System презентували останній сингл альбому "Закохані Злодії"

Гурт Kozak System в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь" презентував сингл "Тікай". Пісня видана на альбом "Закохані Злодії", реліз якого відбувся у лютому 2020 року.

0:00 0:00
10
1x

"Пісня "Тікай" написана на слова відомого і дуже нами любимого Миколи Бровченка, який мав свій варіант і, в принципі, було би цікаво, якби в якійсь із програм можна було послухати так званий оригінал. Можу точно сказати, що коли ми зробили свій варіант пісні "Тікай", Микола спочатку його не прийняв, будучи, до речі, неймовірно толерантною людиною, він подумав, що ми абсолютно не той зміст вклали в музику, у пісню. В нього це була така босанова весела, а в нас вийшла така більш серйозна сумна балада. Але тим і цікавіше мистецтво, що ніколи не знаєш, чим воно закінчується. І власне, ми дуже сподіваємося, що всі оцінять цю пісню, тому що, де б ми її не грали на концертах, люди її підспівують відразу. Enjoy, як то кажуть", - розповів музикант гурту Kozak System Володимир Шерстюк в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

28 лютого о 12:00 в ефірі "Вікенду Нової Музики" на "Радіо Промінь" музиканти гурту Kozak System Іван Леньо і Володимир Шерстюк відсвяткують річницю релізу останнього альбому "Закохані Злодії" та розкажуть, як триває робота над новим альбомом.

Нагадаємо, у січні Kozak System оприлюднили ремікс на пісню "Закохані Злодії", створений вокалістом гурту Letay.

У листопаді музиканти Kozak System стали героями документального фільму.

Фото:  https://www.instagram.com/p/CEPbmRih7q5/