Freel презентував перший сингл наступного альбому

Freel презентував перший сингл наступного альбому

Репер Freel презентував перший сингл "Змія" зі свого наступного альбому, реліз якого має відбутися наприкінці 2021 року. Новинку музикант оприлюднив на цифрових музичних платформах і представив в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

0:00 0:00
10
1x

"В цій пісні я говорю про вічну тему — вибір між результатом та шляхом до мети. Пригадую про Емінема, Усейна Болта та фільм "8 миля". Новий альбом, як нове життя: я залишу позаду минуле, як змія залишає стару шкіру. "Змія" — це качовий реперський бенгер на який покладено доволі філософський текст. Відкрийте Shazam на телефоні і знайдіть цю пісню на стрімінгових сервісах, я впевнений, що після другого прослуховування вона розкриється для вас з нового боку. Це мій перший реліз за 2021-й рік, надалі я планую випускати плюс-мінус по синглу в місяць і завершити рік красиво з альбомом. Буде багато сюрпризів: від саундтреків для кіно до інших цікавих проєктів. А поки послухайте "Змію". До речі, пісня вийшла разом з кліпом, його можна знайти в YouTube на моєму офіційному каналі", — розповів Freel в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у грудні Freel видав "Казку про фейки".

У серпні репер Freel випустив першу пісню, що написана на слова іншого українського артиста. Для треку "Ей, люди" він обрав текст учасника групи "ТНМК" Фоззі.


Freel, фото — Андрій Кузьмин