Марія Бурмака розпочала запис третього дитячого альбому

Марія Бурмака розпочала запис третього дитячого альбому

Марія Бурмака у співпраці з саундпродюсером Вадимом Лисицею почала запис пісень третього дитячого альбому. Першими його пісні почують глядачі онлайн-концерту до Дня Святого Миколая, який співачка дасть 19 грудня у київському мистецькому центрі "Шоколадний Будинок".

0:00 0:00
10
1x

"День Святого Миколая - це особливе свято, діти його чекають. Карантин, не карантин, ковід, не ковід, але Миколай має прийти. Щороку я роблю концерти в день Святого Миколая, де є дитячі пісні, де є різдвяні пісні, колядки, ну, і, звичайно, славетна пісня "Ой, хто-хто Миколая любить". Минулого року це було у казковій білій залі "Шоколадного будиночка". Це були пісні під гітару, це був повний зал, був сніжок за вікном, просто казкова атмосфера. І я дуже хотіла цей концерт повторити і цього року, але вже влітку стало очевидно, що буде карантин, заходи будуть обмежені. Навіть якщо карантину, такого повного локдауну і не має, то це небезпечно збирати багато дітей в одному місці. Я вже думала, що цій моїй ідеї цього року не дано здійснитися, але в цьому проєкті мене підтримав "Український культурний фонд". Це називається інституційна підтримка. От, власне кажучи, завдяки їм я маю змогу робити цей концерт у "Шоколадному будиночку" онлайн. Красива зала, світло, прекрасний звук, зі мною будуть музиканти Gypsy Lyre. В залі, правда, не буде дітей, не буде глядачів, але це буде онлайн, можна буде слухати, можна бути разом в цей час", - розповіла Марія Бурмака в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Концерт до Дня Святого Миколая транслюватиметься 19 грудня о 19:00 на офіційних сторінках Марії Бурмаки у Фейсбук та на YouTube.

Під час концерту у "Шоколадному Будинку" Марія Бурмака вперше публічно виконає кілька пісень, що увійдуть до її третього дитячого альбому.

"На цьому концерті прозвучать чотири нових пісні. Ці пісні ми вже зробили, записали, і робимо далі новий третій дитячий альбом з Вадимом Лисицею. Коли був карантин навесні, повний локдаун, я робила онлайни для дітей. От сідала вдома, ставила телефон, брала гітару і о 19:30 співала для дітей. Спочатку я сказала, що це буде до кінця карантину, бо думала, що він закінчиться 3 квітня. Врешті-решт, це було 35 вечорів. Ну, і потім декілька влітку. Я заспівала всі свої дитячі пісні, але протягом цього онлайну, протягом всього карантину і всіх моїх ефірів, я почала писати нові пісні, бо старі я вже почала співати по другому разу. І от зараз, в межах цього проєкту концерту на День Миколая, концерту онлайн в "Шоколадному будиночку", я презентую перші чотири пісні, які вже написані для нового альбому", - розповіла Марія Бурмака в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Нагадаємо, у жовтні оприлюднена збірка пісень "Нескорений ПроRock. Олена Теліга". У створенні пісень на вірші Олени Теліги взяли участь дванадцять українських співачок, серед яких Марія Бурмака, Illaria, Саша Кольцова, ТЕЛЬНЮК:Сестри, учасниці проєктів Shopping Hour, BeTwіns, TaRuta та інших. 

16 червня Народній артистці України Марії Бурмаці виповнилося 50 років. На свій ювілей вона презентувала на цифрових музичних платформах кліп і пісню "Лінія".

Фото: Facebook/ Maria Burmaka