"ТНМК" проводжають 2020 рік новим синглом

"ТНМК" проводжають 2020 рік новим синглом

"ТНМК" присвятили 2020 року новинку "Хороший рік – поганий рік". Її реліз відбувся 11 грудня на цифрових музичних платформах, на яких оприлюднено три версії синглу.

0:00 0:00
10
1x

"Десь влітку цього року з'явилася ідея написати пісню, в якій описати події карантину для кожного однакові, тобто універсальні, і якісь особисті. Потім вона ще полежала і вже в серпні перетворилася на ідею пісні, в якій такий пінг-понг, як я це називаю. Тобто хтось каже, що хороший рік, хтось відповідає, та ні, він був поганим. І назвати її "Хороший рік поганий рік". Потім ми почали її грати, рекордна кількість була драфтів у нас двадцять три. Дуже довго гралися із семплами, дуже багато версій, мабуть, їх п’ятдесят перебрали, частина увійшла. Потім зрозуміли, що треба цю пісню грати разом з бігбендом Денніса Аду на концерті Jazzy, який ми відклали тепер на лютий через заборони, і дописали ще дудки. І от, нарешті, виходить цей трек. У нас майже не виходило так, щоб пісні створювалися швидко, але за нашими темпами це "вчора ще не було, а сьогодні вже, фіть, є", розповів вокаліст "ТНМК" Фоззі в ефірі шоу "Селекція"  на "Радіо Промінь".

Наразі "ТНМК" перебувають на фінальній стадії роботи над восьмим студійним альбомом.

"Пишемо альбом це головна подія, тим більше, що зараз з концертами, зрозуміло, що невесело в усіх. Протягом року писали, записували, зводили, і процес триває. Альбом вже великий вимальовується, розглядаємо різні версії. Я от пропоную взагалі його двома частинами запустити. Назву давно знаємо, концепцію давно знаємо, не скажемо нічого ні про перше, ні про друге. Все в роботі, і наступного року він точно вийде. А коли, в якому вигляді, то вже буде відомо після того, як ми наблизимося впритул до фіналу. Зараз у мене щасливий період, я скіти обираю, слухаю", розповів вокаліст "ТНМК" Фоззі в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Окрім виходу нового альбому "ТНМК", у Фоззі в наступному році очікується черговий літературний реліз.

"Написав цього року нову книжку, підписав вже контракт. Мала вийти через рік восени. Вона має назву "Чорний хліб". А потім мені, от щойно, повідомили, що її повернули на весну, бо у видавництв зараз теж криза, вони ж теж шмат шоубізнесу. Спочатку казали, що не раніше ніж за рік, а тепер вже за півроку. Тому вийде книжка, треба буде ще щось написати і повертатися до комп'ютерних ігор. Бо комп'ютерні ігри це найкраще, що може бути з хлопчиками в нашому віці", розповів вокаліст "ТНМК" Фоззі в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Радіопремєра пісні "Хороший рік поганий рік" відбудеться 11 грудня в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь"

Нагадаємо, у вересні "ТНМК" презентували сингл "Контакт".

На карантині вокаліст "ТНМК" Фоззі написав сценарії чотирьох серій детективного телесеріалу.


Фото: facebook.com/TNMKband