Група Tik Tu видала трек про карантинну апатію

Група Tik Tu видала трек про карантинну апатію

Тернопільська група Tik Tu випустили сингл Nicho Ne Hochu, він є рефлексією на локдаун і карантин. Одночасно з піснею на youtube презентовано кліп, режисером якого стала Софія Чайковська.

0:00 0:00
10
1x

"Ця тема була дотична до кожного з нас. Вона була наче продиктована тим, що відчуває більшість. Ми опинилися в однакових умовах самоізоляції, між нами зник такий потрібний живильний соціальний зв'язок. І в якийсь момент мені навіть здалося, що весь світ впав, сил підняти його своїми ручками в мене не вистачає. І в цей момент я зрозуміла, що нічого не хочу. Тому обов'язково потрібен час на відновлення сил, час подумати, час перезавантажитися, можливо, навіть час попоїсти багато шпинатика і наступного дня стати новим супергероєм. Окрім того, тут знайшлося місце і для самоіронії. Ми все ж таки зробили спробу загорнути цей трек в таку сонячну теплу реггі-обгортку, тому що відчуваємо, що нашій землі, нашому краю, дуже бракує багато сонця, сонячної енергії і цього тепла", - розповіла вокалістка гурту Tik Tu Наталка Багрій в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Попри карантинні обмеження, Tik Tu вдалося зняти кліп на пісню Nicho Ne Hochu.

"Цього разу ми вперше робили відео дистанційно, але, чесно кажучи, були дуже спокійні, тому що точно знали, хто це може зробити добре. Враховуючи наш попередній досвід, ми запропонували режисерці Софії Чайковській та оператору Дмитру Заглинському спробувати оживити Софіїні фотокартки та на цій основі створити хорошого красивого персонажа. За нашим спільним запитом Софія знайшла дуже хорошу пластику, яку власне втілила у життя відео Олександра Дифучина", - розповіла вокалістка гурту Tik Tu Наталка Багрій в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Наразі основною діяльністю групи Tik Tu є студійна робота над новими піснями і проєктами.

"Зараз ми вв'язалися в одну секретну авантюру, в один такий секретний проєкт, розповідати про який поки ще не можемо, але це буде цікава штука, концептуальна, виважена, цілісна. Попереду нас чекає дуже хороша робота із Наталкою Гайдою. Це буде класний, смішний дуже мультсеріал, і ми такі з надією сидимо в кущах, сподіваючись на те, що таких серій буде якомога більше, тому що ми дуже полюбили цю веселу справу", - розповіла вокалістка гурту Tik Tu Наталка Багрій в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".

Радіопрем'єра пісні Nicho Ne Hochu відбудеться 4 грудня о 19:00 в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь". 

Фото: Facebook Tik Tu