EYWA презентувала дебютний сингл "Замовкає світ"

EYWA презентувала дебютний сингл "Замовкає світ"

Хіп-хоп співачка EYWA на цифрових музичних платформах представила дебютний сингл "Замовкає світ". До написання першої пісні чотирнадцятирічної артистки долучилися саундпродюсери Іван Клименко та Стас Чорний, які створюють хіти alyona alyona, KALUSH та ще кількох популярних артистів.

0:00 0:00
10
1x

 

"Над піснею "Замовкає світ" ми працювали на студії більше зі Стасом Чорним і також Ваньком Клименком. Vanek Klimenko - це відома фігура у сучасному українському шоу-бізнесі. Він являється продюсером дуже гучних проєктів - alyona alyona та KALUSH. Робота у студії над цією піснею мені дуже сподобалася, тому що працювати разом з такою відомою людиною, як Стас Чорний, для мене це дуже великий досвід. До того ж, я перший раз записувалася самостійно без допомоги педагога, з яким я працювала впродовж останніх шести років та пройшла багато відомих конкурсів та фестів, у тому числі і міжнародних. І, на мій погляд, у нас вийшла непогана робота, але ще подивимося, як люди на неї відреагують. Зараз вже є багато готового матеріалу, навіть скажу більше, ми близькі до закінчення альбому. Також багато матеріалу, який відзнятий, і який можна публікувати прямо зараз, але є затверджений командою графік виходу наступних відео. До речі, їх зняли також відомі режисери, що робили відео таким артистам як Morgenshtern, Kizaru, alyona alyona та іншим. Усіх секретів розповідати не буду, тому чекайте та слідкуйте за новинами", - розповіла EYWA в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь".    

Національна радіопрем'єра пісні "Замовкає Світ" відбудеться 20 листопада о 19:00 в ефірі шоу "Селекція" на "Радіо Промінь". 

Фото: Instagram| eywa.official